Proces & Distributie

Proces

Distributie & Logistiek

Fertikal is uitstekend gelegen midden in het Antwerpse havengebied met alle voordelen qua transport en bereikbaarheid. Dit zorgt ervoor dat zowel vrachtwagentransport als het verschepen van containers snel en vlot kan verlopen.

De productie van onze meststoffen en de plaats waar ze worden opgeslagen bevinden zich op dezelfde site wat ons vele voordelen biedt. Door de ruime opslagcapaciteit kan er steeds worden voldaan aan de vragen en verwachtingen van onze klanten.

Bestellingen worden voornamelijk uitgeleverd in bulk, big bags van 500kg tot 1.300kg en zakken van 20kg en 25kg. Alles wordt ter plaatse afgevuld met onze eigen geautomatiseerde vulinstallaties en/of verpakkingslijnen. Fertikal beschikt hiervoor over zijn eigen verpakkingsmateriaal, maar de klant kan eventueel onder zijn eigen merknaam en met zijn eigen verpakking werken. Fertikal denkt hierover graag mee en kan de nodige adviezen en richtlijnen bezorgen en zijn afnemers met raad en daad bijstaan.

Onze producten worden wereldwijd gedistribueerd . Fertikal staat graag in voor het transport en draagt er zorg voor dat de goederen op het juiste moment op de afgesproken bestemming worden geleverd. We werken hiervoor uitsluitend samen met betrouwbare partners welke op hun beurt specialisten zijn op het vlak van distributie in al zijn facetten. Douaneformaliteiten en alle ander nodige documenten en certificaten. Wij kunnen dit alles voorzien zodat onze klant zich hierover geen zorgen hoeft te maken. 

Distributeurs gezocht

Hoewel Fertikal al in een aantal landen is vertegenwoordigd zijn we altijd op zoek naar betrouwbare distributeurs in verschillende landen, die net als wij, werken met een lange termijn visie.

Deelt u onze visie om zoveel mogelijk duurzaam te kweken op een natuurlijke basis en heeft u enige technische kennis van meststoffen neem dan contact op met info@fertikal.be.