Bezoek ons op stand 5343!

 

Fertikal is een toonaangevend en gerenommeerd producent van organische en organo-minerale NPK-meststoffen met een wereldwijde afzet.

 

Door een bijzonder scherpe controle op de grondstoffen en de ultramoderne fabriek (totaal vernieuwd in 2014) is Fertikal in staat om meststoffen te produceren van de beste kwaliteit, gecertificeerd door Certisys en Control Union.

 

De povere kwaliteit van de bodem heeft ervoor gezorgd dat steeds meer kwekers de stap zetten naar de organische meststoffen van Fertikal. Dankzij het grote volume kunnen we zeer competitieve prijzen aanbieden, die wij graag voor u uitwerken.

 

Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat de organische meststoffen van Fertikal meer opbrengst geven en bijdragen tot een duurzame landbouw. Wij staan u graag bij met onze uitstekende technische kennis en begeleiden u voor het optimaal gebruik van onze organische meststoffen.

 

Fertikal levert inmiddels aan meer dan 25 landen en dit aantal zal, binnen afzienbare tijd, snel groeien, want niet één kweker, die met onze producten heeft gewerkt, is nadien naar een ander product of producent overgestapt.

 
fertisoil
feriking
ferihum
 
fertisoil
feriking
ferihum